Forbrukslån fra OPP Finans

OPP Finans er en av de beste bankene på markedet når det gjelder forbrukslån og finansiering som ikke krever sikkerhet. Banken er en del av Gjensidige Bank, et datterselskap av landets største forsikringsagent. Dette er et selskap som kan skilte med 100 års erfaring innen forsikring og finansiering. Betingelsene på forbrukslån fra OPP Finans er blant de mest gunstige på markedet.

Hvor mye kan jeg låne?

Det minste beløpet du kan få på et forbrukslån fra OPP Finans, er for tiden 10 000 kroner, mens det høyeste er på hele 500 000 kroner. Det betyr at banken dekker de aller fleste behov for usikrede lån. Trenger du en liten sum til for eksempel små investeringer, vil OPP Finans kunne gi deg et raskt lån til gode betingelser. Skal du derimot investere i noe som krever betydelig kapital, egner OPP Finans seg til dette også. I skrivende stund er denne banken en av de to eneste som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på inntil en halv million kroner.

Hva koster et forbrukslån fra OPP Finans?

De aller fleste forbrukslån har renter som fastsettes ut i fra din kredittscore. Kort fortalt betyr det at de med best kredittscore, får de laveste rentene. Hos OPP Finans kan du få en nominell rente som er helt nede i 7,5%. Dette er meget bra for et usikret lån. Hva den effektive renten blir, avhenger av lånesummen og antallet år du bruker til å tilbakebetale lånet. Små summer som tilbakebetales raskt, vil ha en høyere effektiv rente, enn store lån som betales tilbake over flere år. Årsaken til dette er at du må iberegne alle gebyr for å finne den effektive renten.

Et nytt forbrukslån fra OPP Finans har et etableringsgebyr på 950 kroner. I tillegg betaler du et termingebyr på 50 kroner hver måned. Disse gebyrene ligger på omtrent det samme som hos de aller fleste andre konkurrenter.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler