Husk BankID dersom du vil ha lån på dagen

Trenger du et lån på dagen, og skulle du kanskje aller helst hatt penger på konto i går? I så fall vil du nok bli glad over det vi nå skal fortelle deg – at det faktisk er mulig å søke om slike lån med utbetaling samme dag som du søker. Takket være BankID og automatisk søknadsbehandling har lån på dagen blitt en realitet!

Søke om lån på dagen

Det eneste du trenger å gjøre hvis du trenger et lån på dagen, er å finne frem til en bank som har automatisk søknadsbehandling. Disse bankene gjenkjenner man på at de krever at du søker ved bruk av BankID. Da vil du få umiddelbart svar på søknaden din, og det tar sjeldent mer enn et par sekunder.
Videre så vil utbetalingen gjerne ta noe mer tid, men hvis man søker om et lån på under 50 000 kroner så har flere norske banker en garanti på at de vil utbetale lånet samme dag som man søker. Et lån på dagen er altså ingen umulighet.

Du må bruke BankID

BankID er den samme teknologien som du benytter deg av når du skal logge deg inn i nettbanken. Ved hjelp av denne teknologien kan du identifisere deg på nett, og signere på at du virkelig ønsker et lån på dagen.
Kan du ikke benytte deg av BankID, eller rett og slett ikke bruker det, så må du regne med opp mot tre ukers behandlingstid på søknaden din.

Posted in Artikler