Hva vil du bruke pengene til?

Søk lån på dagen og puss opp hjemme.

Mange drømmer om å kunne pusse opp i hjemmet sitt, men oppussing kan ofte bli en dyr affære. Med lån fra Bank Norwegian kan drømmene gå i oppfyllelse. Du kan låne opp til 350.000 kroner som du kan bruke til absolutt hva du vil. Når du sender inn søknaden din over nettet får vil du kunne få innvilget lån på dagen – ofte får du svar allerede innen 15 minutter.

Hva med et nytt kjøkken eller nye møbler til stua? Ingen drømmer er for store, og søker du lån i dag kan drømmene være oppfylt allerede i morgen.

Søk lån på dagen og kvitt deg med dyr kredittkortgjeld.

Har du mange smålån eller dyr kredittkortgjeld. Benytt muligheten til å samle alle lånene dine i et stort lån, men gunstigere vilkår enn tidligere. Det er det penger å spare på. Med lån på dagen fra Bank Norwegian slipper du å forholde deg til mange kreditorer, og det er lettere å få oversikt over kredittkortgjeld og dyre smålån.

Søk lån på dagen og kjøp en romatisk gave til kjæresten.

Jenter elsker å bli overrasket med gaver, det er noe av det mest romantiske de vet. Kanskje din kjære fortjener et nytt halskjede eller kanskje til og med en diamantring? Med lån på dagen fra Bank Norwegian kan du overraske din kjære med drømmengaven, og sprite opp forholdet litt.

Søk lån på dagen og reis på ferie.

Klimaet i Norge er langt ifra det man kan kalle et drømmeklima, og særlig på høsten og vinteren er det lett å drømme seg bort fra en trist hverdag til varmere strøk. Hvorfor ikke låne litt penger så du har mulighet til å reise bort litt? Kanskje frister det med en tur til Kanariøyene, eller kanskje du har lyst å reise langt vekk til eksotiske Thailand? Søker du lån i dag kan reisefeberen være slukket allerede i morgen.

 
You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.