Hvordan få et raskt lån

Det finnes mange situasjoner der man kan komme til å trenge et raskt lån. Hvem har ikke opplevd at bilen trenger reparasjon, vaskemaskinen går i stykker, eller det dukker opp et tidsbestemt tilbud som krever en rask avgjørelse? Du finner gode banker som spesialiserer seg på å løse slike utfordringer. Dersom du møter kravene for å bli kunde, kan du skaffe pengene i løpet av kort tid.

Du slipper å stille med sikkerhet

Et tradisjonelt banklån gir normalt de beste rentebetingelsene. Problemet er at tradisjonelle banker som oftest krever sikkerhet for sine lån, i tillegg til at de bruker lengre tid på søknadsbehandlingen. Finansieringsselskap som tilbyr kundene et raskt lån, har sjelden krav om at du stiller med sikkerhet for lånet. Som regel holder det med en viss inntekt, at du er norsk statsborger, og at du ikke har betalingsanmerkninger.

Dersom du gjør det riktig, kan du faktisk skaffe deg penger på dagen.

Slik skaffer du et raskt lån

Først og fremst gjelder det å skaffe seg BankID. Når du signerer elektronisk på både søknad og låneavtale, får du den raskeste søknadsbehandlingen og utbetalingen. Har du ikke BankID, må du uansett ikke vente spesielt lenge, men det kan ta en dag eller to ekstra.

Du bør også ha klart elektroniske (du skanner og mailer) kopier av siste lønnsslipp og ligning. De fleste banker som gir mulighet for et raskt lån, krever at du sender inn dette før de utbetaler pengene.

Det siste du bør tenke på om det haster med å skaffe lån, er tidspunktet du søker på. Søknaden i seg selv tar deg kun et minutt eller to, og du får svar samme dag, så lenge du søker i bankens åpningstid. Søker du på kvelden eller i helg, får du neppe svar før neste virkedag. Med god timing, kan pengene stå disponible på konto samme dag du sendte inn søknaden.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler