Hvordan få lån på dagen?

Det er relativt enkelt å få lån på dagen, så lenge man er gammel nok, har en viss inntekt og ikke har registrerte betalingsanmerkninger. Kravene til inntekt og alder er noe de fleste klarer å møte. Så lenge du er over 18 år og tjener minst 120 000 kr per år, går det som regel fint for de minste lånene. Skal du låne mye, må du som regel ha inntekt som matcher dette.

Hvem tilbyr lån på dagen?

Det finnes mange små og fleksible banker og finansieringsselskap som tilbyr lån på dagen. I enkelte tilfeller betyr det at du kan få innvilget søknaden samme dag du sendte den inn, men må kanskje vente på pengene en dag eller to. Dette avhenger av hvem du søker hos, hvilket tidspunkt du sender søknaden, og i hvilken bank du har brukskontoen din.

Dersom det virkelig haster, kan du hjelpe til med å få pengene på konto på raskeste måte. Det fordrer at du velger rett bank, har klart kopier av den dokumentasjonen som kreves, og søker på rett tidspunkt. Sender du av sted søknaden på en fredags kveld, må du nok belage deg på å vente til helga er over. Husk at det går raskest dersom du kan signere elektronisk med BankID.

Hvor mye koster lånet?

Rentene du vil få er avhengige av resultatet fra kredittvurderingen banken foretar når du søker. De personer som har best score, får også de laveste rentetilbudene. Dette er fordi søkere med dårlig kredittscore anses som en større risiko for tap, sett fra bankens side. Skal du ha et lån på dagen, må du regne med at rentekostnadene blir relativt høye. Du kan imidlertid innfri lånet så snart du vil og kan, normalt uten at det koster noe ekstra.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler