Kan man få et lån på dagen?

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men nå som vi skriver 2015 er et lån på dagen absolutt ingen umulighet. Takket være moderne teknologi og effektiv søknadsbehandling er det få hindringer igjen for raske utbetalinger av lån, men det er allikevel et par ting du bør være klar over dersom du trenger et lån på dagen.

Slik søker du om lån på dagen

Det første du må gjøre for å søke om et lån på dagen, er å legge inn en søknad hos en bank som faktisk tilbyr dette. Det er nemlig ikke slik at alle banker prioriterer superrask søknadsbehandling, så dette bør du sjekke ut på forhånd. På nettsidene til banken vil de bankene som tilbyr såpass raske lån sjeldent være beskjedne om det.
Deretter er det viktig å være klar over at begrepet «lån på dagen» ikke nødvendigvis betyr at pengene kommer inn på konto samme dag som du søker. Det betyr rett og slett at du får svar på søknaden samme dag som du søker, men i mange tilfeller vil utbetalingen drøye til neste virkedag.

Husk BankID når du søker

En annen ting som er avgjørende for om du kommer til å få et lån på dagen, er om du brukte BankID eller ikke når du søkte. Dette er en nødvendighet dersom banken skal kunne behandle søknaden din automatisk, og derfor er du mer eller mindre avhengig av å bruke BankID hvis et lån på dagen skal være realitet.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler