Nedbetaling av forbrukslån fra OPP Finans

Hos OPP Finans kan du få forbrukslån på hele 500 000 kroner, mens det minste lånebeløpet er 10 000 kroner. Rentebetingelsene vil avhenge av din kredittscore, og hvor stort lånebeløpet er og nedbetalingstiden.

Nedbetalingstid på forbrukslån fra OPP Finans

Den maksimale nedbetalingstiden du kan få innvilget hos OPP Finans, er 15 år. Dette er avhengig av hvilken sum du låner. Den lengste nedbetalingstiden er vanligst for forbrukslån som er på flere hundre tusen kroner, mens små lån betales tilbake raskere. Du vil aldri få 15 år til å tilbakebetale 10 000 kroner, for eksempel. Det kan du være glad for, fordi det selvsagt blir dyrere desto lengre tid du bruker.

Den månedlige innbetalingen foretas til samme konto og med samme beløp. Det kan være en god idé å bruke AvtaleGiro, slik at du slipper å huske på forfallsdatoen. Du kan også vege mellom flere forfallsdatoer, slik at du får innbetalingen nært opp til lønnsutbetalingen. På det viset er det mindre sjanse for at du pådrar deg forsinkelsesrenter fordi du ikke hadde dekning på kontoen.

Ekstra innbetaling gjør forbrukslån billigere

Det vil alltid lønne seg å betale tilbake alle typer lån, så raskt som mulig. Når du får innvilget et forbrukslån fra OPP Finans, oppgir du selv ønsket nedbetalingstid. Denne kan bli justert av banken, innenfor de retningslinjer OPP Finans har for utlån. Avtalen du inngår med banken, er bindende i forhold til ditt ansvar for å følge nedbetalingsplanen. Du kan i tillegg betale ned ekstra på lånet, eller innfri det i sin helhet, når som helst. Dette vil ikke føre til ekstra kostnader for deg. Tvert i mot. Jo raskere du kvitter deg med lånet, desto mer sparer du på de månedlige utgiftene.

Dersom du mottar arv, mer feriepenger enn du behøver, vinner penger eller på annet vis skaffer deg kapital du ikke trenger umiddelbart, anbefales det at du betaler ned ekstra på lånet ditt. Har du flere lån, anbefales det at du prioriterer det dyreste først.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler