Slik får du et lån på dagen

Man skulle kanskje tro at det var både kostbart og komplisert å få gjennomslag på en søknad om et lån på dagen, men i realiteten er det slettes ikke slik. Faktisk vil vi påstå at det er minst like enkelt å få et lån på dagen som det er å få et vanlig forbrukslån – altså ikke spesielt komplisert i det hele tatt.

Tar deg maksimalt 5 til 10 minutter

Å fylle ut en søknad om et forbrukslån på nettet tar sjeldent mer enn fem minutter. De fleste moderne banker bruker BankID til å innhente informasjon om deg, slik at du verken behøver å fylle ut personalia eller inntektsdata selv. Sistnevnte blir nemlig hentet automatisk fra skatteetaten.
Derfor er søknadsskjemaene til et lån på dagen svært enkle, og gjennom BankID kan du utføre en juridisk bindende signering på at du faktisk er den du er og at du vil ta opp dette lånet. Tidligere måtte man signere disse papirene for hånd, og det er altså den elektroniske søkeprosessen som sørger for at lån på dagen har blitt en realitet.

Pengene kan utebli ved et lån på dagen

Men selv om man snakker om lån på dagen, så er det ikke alltid at pengene kommer inn på konto samme dag som man søker. Dette avhenger av flere faktorer, deriblant hvilken bank du søkte i, når på døgnet du søkte og ikke minst hvor stort lånebeløp det er snakk om. Svar på søknaden får du uansett umiddelbart!

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.
Posted in Artikler